שאלות ותשובות

שאלה: מה ההבדל בין טיפול לאימון ?
תשובה: טיפול הינו תהליך ארוך טווח יחסית,  שעוסק במשברים, בהפרעות ובמצוקות נפשיות. בשיחות הטיפול מתקיים תהליך של גילוי וניתוח של מעמקי נפש האדם. המטפל מסייע בתיווך בין הלא-מודע והמודע כדי להביא את המטופל לשיווי משקל תוך ניתוח של התפתחות היחסים והתנודות בעולמו של המטופל.  אימון, לעומת זאת,הוא תהליך קצר טווח, ממוקד יעדים, אשר מטרתו לסייע למתאמן להשיג מטרות ספציפיות שהוא בוחר לקדם.  שיחות אימון עוסקות בעיקר בהווה של המתאמן ובעתיד הרצוי לו.

שאלה: האם אפשר להפגש אצלי בבית ?
תשובה: אפשרי במידה ויש תנאים המאפשרים לקיים פגישות אפקטיביות: מקום שקט, ללא הפרעות במהלך הפגישה.

שאלה: האם ניתן לקיים פגישות אימון בסקייפ?
תשובה:
בהחלט, מקובל לקיים תהליכי אימון בסקייפ במידה והמתאמן בוחר בכך ומרגיש בנוח עם מדיה זו. מומלץ לקיים פגישה ראשונה פנים אל פנים ולאחר מכן להמשיך את שאר הפגישות בסקייפ. נחמד גם לסיים ולסכם את תהליך האימון בפגישה פנים אל פנים.

שאלה: כמה מפגשים כולל תהליך האימון?
תשובה:
תהליך אימון כולל תשעה מפגשים בני כשעתיים כל אחד. המפגשים מתקיימים במרווחים של כשבועיים- שלושה בין מפגש למפגש, כך שתוכנית אימון מלאה נמשכת כארבעה-חמישה חודשים.

שאלה: האם אפשר להפגש באיזור המרכז?
תשובה:
בהחלט, יחד עם זאת מאחר ואני מאזור הצפון אהיה פחות גמישה ביכולת להפגש באזור המרכז. אפשר גם להפגש באמצע הדרך אם יתאים לך. מניסיון יש בית קפה מצוין ליד הים בקיסרייה

שאלה: האם הסכם גישור מחייב ?
תשובה: בהחלט, הסכם גישור הוא הסכם לכל דבר, במידה והצדדים מעוניינים בכך ניתן אף לתת להסכם הגישור תוקף של פסק דין בבית המשפט.

שאלה: האם מגשר הוא כמו שופט בבית משפט?
תשובה:
לא, מגשר מסייע לצדדים לנהל תהליך של הידברות ישירה ולהגיע להסכמה לגבי פיתרון הסיכסוך באופן שיתאים לכל הצדדים. שופט שומע את הצדדים לסכסוך, אוסף ראיות, ובסופו של דבר מקבל החלטה לגבי אופן סיום הסכסוך. לרוב בפסק הדין יש צד אחד שיוצא מנצח וצד שני מפסיד. בתהליך גישור מוצלח כל הצדדים מרגישים שיצאו מנצחים שכן הסכם הגישור נותן מענה על הצרכים של כל השותפים לסכסוך.


מוזמנים ליצור קשר ולתאם פגישה

  • Hidden